Europa Conference League

«Ξενέρωσε» στο 95' Φέγενορντ και… Ελλάδα η Σλάβια Πράγας!

Σε ένα τρομερό ματς στο Ρότερνταμ, η Φέγενορντ έκανε ανατροπή στην ανατροπή της Σλάβια Πράγας, αλλά οι Τσέχοι με γκολ του Τραορέ στο 95' πήραν ισοπαλία 3-3 και… τη χάλασαν στην Ελλάδα!

Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς στο Ρότερνταμ!

Στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Φέγενορντ και Σλάβια Πράγας για τα προημιτελικά του Europa Conference League, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 3-3, μετά από ένα τρομερό παιχνίδι!

Η ολλανδική ομάδα έκανε ανατροπή στην ανατροπή των Τσέχων (από 1-0, 1-2 και 3-2), αλλά η Σλάβια, με γκολ του Τραορέ στο 95', πήρε, τελικά, αποτέλεσμα και… τη χάλασε παράλληλα στην Ελλάδα!

Αφενός η Τσεχία, με αυτή την ισοπαλία, μείωσε στους 400 βαθμούς τη διαφορά της από τη χώρα μας και τη 15η θέση και αφετέρου η ομάδα της Πράγας έχει ένα -έστω και μικρό- προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά!

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν, φυσικά, ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κουβαλάει στις πλάτες του το ελληνικό ποδόσφαιρο -και το αν θα έχουμε πέμπτο εκπρόσωπο στην Ευρώπη τη μεθεπόμενη σεζόν.

Για την ιστορία και χωρίς να ξέρουμε, φυσικά, ακόμη τι θα κάνουν ΠΑΟΚ και Μπόντο/Γκλίμτ, η βαθμολογία έχει ως εξής:

14η Ελβετία 29.675 (0/4)
15η ΕΛΛΑΔΑ 28.200 (1/4)
16η Τσεχία 27.800 (1/5)
17η Δανία 27.175 (0/5)
18η Κροατία 27.150 (0/4)
19η Τουρκία 27.100 (0/5)
20η Νορβηγία 26.750 (1/4)

Πώς βαθμολογούνται Ελλάδα, Τσεχία και Νορβηγία:

Η νίκη του ΠΑΟΚ δίνει στην Ελλάδα 500 βαθμούς
Η ισοπαλία του ΠΑΟΚ δίνει στην Ελλάδα 250 βαθμούς
Η πρόκριση του ΠΑΟΚ θα δώσει στην Ελλάδα 250 βαθμούς

Η νίκη της Σλάβια Πράγας δίνει στην Τσεχία 400 βαθμούς
Η ισοπαλία της Σλάβια Πράγας δίνει στην Τσεχία 200 βαθμούς
Η πρόκριση της Σλάβια Πράγας θα δώσει στην Τσεχία 200 βαθμούς

Η νίκη της Μπόντο δίνει στη Νορβηγία 500 βαθμούς
Η ισοπαλία της Μπόντο δίνει στη Νορβηγία 250 βαθμούς
Η πρόκριση της Μπόντο θα δώσει στη Νορβηγία 250 βαθμούς

Πιο αναλυτικά για το ματς της Φέγενορντ με τη Σλάβια Πράγας, οι Ολλανδοί μπήκαν φουριόζοι στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό με τον Σινιστέρα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο παίκτης της Φέγενορντ μπήκε στην περιοχή, σούταρε και νίκησε τον τερματοφύλακα Κόλαρ.

Από εκεί και πέρα έγιναν λίγες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 41ο λεπτό, όταν μετά από ωραίο passing game η μπάλα έφτασε στον Ολανίνγκα, που σούταρε από κοντά. Οι Ολλανδοί διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στη φάση, γεγονός, που έφερε ένταση στο τέλος του ημιχρόνου. Θυμίζουμε στη διοργάνωση του Conference League δεν εφαρμόζεται το VAR.

Οι Τσέχοι προηγήθηκαν, μάλιστα, στο 67ο λεπτό. Οι παίκτες της Σλάβια άλλαξαν πολύ εύκολα την μπάλα, μπήκαν πολύ άνετα στην περιοχή και ο Σορ με κοντινό πλασέ έδωσε και πάλι προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες της Φέγενορντ, όμως, είχαν και πάλι την απάντηση, φτάνοντας στο 2-2 με τον Σενέσι στο 74ο λεπτό. Το ματς, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί.

Με γκολ του Κοκτσού στο 86ο λεπτό, η Φέγενορντ πήρε και πάλι το προβάδισμα, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Με γκολ του Τραορέ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Σλάβια έκανε το 3-3 αφήνοντας ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση ενόψει της ρεβάνς της 14ης Απριλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x